Over ons.

Wij zijn BD&SPECTRUM.

BD&SPECTRUM ontwikkelt en bouwt integratieoplossingen voor middelgrote tot (inter)nationale ondernemingen. Snel en effectief, maar ook transparant en in begrijpelijke taal. Zo gaat ons team, samen met de bedrijven, voor een slimme digitale wereld. Allemaal via een API First, Microservices First, Self-service en Cloud First strategie.

Waar wij voor staan?

Wij zijn gepassioneerd

We hebben een passie voor ons vakmanschap die wij enthousiast, nieuwsgierig en met plezier naar voren brengen.

Wij tonen ondernemerschap

We zijn creatief in onze oplossingen en bouwen aan de toekomst. We investeren, nemen risico, winnen en verliezen met elkaar.

Wij leveren kwaliteit

Wij baseren ons werk op inhoudelijk leiderschap en ervaring. Bij ons ligt de lat hoog, en met een gedisciplineerde houding creëren we de meest innovatieve integratieoplossingen.

Wij streven naar betrokkenheid

We denken breder dan onszelf en zijn maatschappelijk betrokken. Samen staan we sterker; we halen het beste in elkaar naar boven.

Werken voor klanten als:

Liever starten met een IT-traineeship?

Via SPARCK kan jij jouw IT-carrière een kickstart geven. We starten met een opleiding, en geven je daarna de kans om je kennis toe te passen in de praktijk: je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. In 3 maanden word jij klaargestoomd voor een topcarrière in de IT!

Meer over SPARCK